Welkom bij Van Mossel Groot-Bijgaarden en Zaventem

Fleet – Verzekeringen  – Onderhoud en herstellingen

Sinds het najaar van 2021 kan je ook in de rand rond Brussel terecht voor alles wat met Hyundai te maken hebt. Van onderhoud over een ruim tweedehands aanbod tot info rond elektrisch rijden: bij Van Mossel zit je goed voor het ganse pakket. 

Van Mossel: hersteller van Hyundai 

Een regelmatig onderhoud van de wagen betekent telkens opnieuw de beste rijervaring, een herstelling is na een ongeval of slijtage gewoon nodig om de veiligheid onderweg te garanderen. Voor zowel herstelling als onderhoud 

  • Kan je genieten van tussentijdse check-ups
  • Kies je uit een ruime selectie originele accessoires  
  • Lossen we krassen in de carrosserie snel en kostenefficiënt op

Een onderhoud of herstelling boeken kan makkelijk telefonisch in Zaventem of Groot-Bijgaarden, of online.

Financiering en verzekering

Tot 40% te besparen op je autoverzekering, dat wil toch iedereen? Bij de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen luisteren we naar je verbruik en maken we een offerte op maat voor je autoverzekering.

Van Mossel Verzekering, dan teken je voor

  • Verminderde vrijstelling
  • Onvergelijkbaar verzekerd
  • All-In service

Meer weten? Stel je vragen aan onze concessie

Fleet: vergroen uw wagenpark

Elektrisch rijden is de toekomst, beginnen doet de overheid met het wagenpark van de Vlaamse bedrijven. Naast de fiscale voordelen (tot 100% aftrekbaarheid, afhankelijk van het type wagen), kan je op Van Mossel rekenen voor een volledig beheer van je wagenpark. 

  • Je betaalt een vast bedrag per maand, geen verrassingen 
  • Je geniet van een breed scala aan kennis en ervaring onder één dak
  • Je krijgt 100% gegarandeerde (elektrische) mobiliteit

De voordelen van Van Mossel in Brussel

Van Mossel is een van de grootste automobielgroepen in het land, met heel wat merken in portfolio en jaarlijks 100.000 verkochte auto’s. In een uitgebreid logistiek netwerk van showrooms en kantoren werken ruim 4.600 medewerkers elke dag aan ‘Voor mobiliteit. Voor iedereen’.  

Die omvang betekent heel veel kennis, expertise en aanbod voor jou. Tegelijkertijd vinden we nabijheid bij onze klanten een van de belangrijkste elementen in onze dagelijkse dienstverlening. Je geniet in elke concessie dan ook van een doorgedreven één-op-één aanpak.