Ontdek de nieuwe Tucson: de nieuwe standaard voor een SUV

Vooruitstrevend ontwerp – Slimme spitstechnologie – Meest Geëlektrificeerde motorenpalet

De nieuwe Tucson is er en staat te blinken in onze showroom. Met zijn slimme spitstechnologie en meest geëlektrificeerd motorenpalet in zijn klasse staat de nieuwe Tucson voor revolutie. Zijn vooruitstrevend ontwerp maakt deze geavanceerde, experimentele wagen uniek.

Kom dus gerust langs om hem te bewonderen of ervaar zijn rijplezier in een testrit.

De troeven van de nieuwste Tucson

  • De veiligste in zijn klasse
  • Verhoogde veiligheid met 7 airbags
  • Lane Following Assist (LFA)
  • Geëlektrificeerde aandrijflijnen
  • Revolutionair design
  • Baanbrekende connectiviteit voor onderweg
  • Multi-Air Mode-technologie
  • Klimaatregeling met drie zones

De nieuwe Tucson is er al vanaf € 24.699

(lanceringsaanbod, Ecobon & Sales Acties inbegrepen)

Nu al overtuigd?

Vooruitstrevend design

De inspiratie voor dit vooruitstrevend design haalde Hyundai uit zijn Vision T, een concept-SUV voor het eerst getoond op AutoMobility LA in 2019. Deze Tucson is de eerste SUV die Hyundai ontwikkelde volgens onze nieuwe designidentiteit, ‘Sensuous Sportiness’.

Betere prestaties, lagere uitstoot.

Een lage uitstoot zonder in te boeten aan rijplezier? Check. De gloednieuwe Tucson beschikt over meer geëlektrificeerde aandrijflijnen beschikt dan om het even welke andere compacte SUV.

Voor welke uitvoering kies jij?

  • ‘mild hybrid’-systeem met 48V-batterij
  • hybride of plug-in hybride met benzine- of dieselmotor

De All New Tucson bewijst op onnavolgbare wijze dat efficiëntie en rijplezier hand in hand gaan. Hij is beschikbaar met drie geëlektrificeerde aandrijflijnen – meer dan om het even welke andere compacte SUV. Daarnaast zijn er ook klassieke benzine- en dieselmotoren.

Verfijnd en sereen interieur

Het verfijnde en ruime interieur van de Tucson is het harmonieuze snijpunt van ruimte, technologie en informatie.

Altijd en overal verbonden

Uitpakken met de nieuwste technologieën? Ook op het vlak van connectiviteit maakt de All New Tucson indruk. Denk maar aan handige features als smartphone mirroring en de baanbrekende connectiviteitsfunctie Bluelink® Connected Car Services. Daarmee bedien je jouw wagen vanaf je smartphone of met je stem! Daarnaast is ook een gratis vijfjarenabonnement op Hyundai’s LIVE Services inbegrepen.

De veiligste SUV in zijn klasse

Toonaangevende rijhulpsystemen en actieve veiligheidssystemen zoals Highway Drive Assist (HDA) en Forward Collision-avoidance Assist (FCA) geven jou en al wie je dierbaar is alle reden om je veilig en gerust te voelen in deze betaalbare SUV. Hij waakt op elk moment over de veiligheid van jou, je passagiers en de andere weggebruikers. De perfecte familiewagen dus!