Ontdek de nieuwe Santa Fe Hybrid: de SUV-pionier heruitgevonden

MEER COMFORT – UITZONDERLIJK LAAG VERBRUIK – HYPERVEILIG

De nieuwe Hyundai Santa Fe is er. De SUV kreeg een make-over en oogt nog stoerder. Hij is voorzien van verbazingwekkende nieuwe technologieën, hybride aandrijvingen en baanbrekende veiligheidsvoorzieningen.

De Santa Fe 2021 is leverbaar als hybride en plug-in hybride.

Spring gerust binnen en bewonder zijn opmerkelijk design. Of ervaar zijn comfortabel rijgenot tijdens een testrit. 

DE TROEVEN VAN DE NIEUWSTE HYUNDAI SANTA FE

  • Hybride aandrijving voor een uitzonderlijk laag verbruik
  • Geraffineerd nieuw design
  • Luxueus comfort
  • Toekomstbestendige motortechnologie
  • State of the art connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen

De nieuwe Hyundai Santa Fe is er al vanaf € 47.249

Nu al overtuigd?

MEER RIJPLEZIER, LAGERE UITSTOOT

Kies je voor een hybrideversie of de plug-inhybride? Met beide uitvoeringen ga je voor minder emissie zonder dat dat ten koste gaat van het rijplezier, dankzij de nieuwste motoren op vlak van ecologie.

Met zijn dynamische tandem van een 1.6-liter T-GDi Smartstream-turbobenzinemotor en een krachtige elektromotor gevoed door batterijen, tilt de nieuwe Santa Fe de brandstofefficiëntie naar een hoger niveau. De hybrideversie is beschikbaar met voor- en vierwielaandrijving. De plug-in uitsluitend met vierwielaandrijving.

Wist je trouwens dat de plug-in 100% fiscaal aftrekbaar is als elektrische bedrijfswagen?

 

GERAFFINEERD DESIGN

Groot, gedurfd en mooi: met zijn gespierde look en volledig herwerkt design springt de nieuwe Santa Fe meteen in het oog.

RUIM INTERIEUR MET MAAR LIEFST ZEVEN ZITPLAATSEN

De nieuwe Santa Fe biedt nog meer plaats, comfort en gebruiksgemak. Laat je vervoeren door een gevoel van luxe, met premium, zacht aanvoelende materialen.

VOORUITSTREVENDE VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

De nieuwe Santa Fe is voorzien van Hyundai SmartSense en geavanceerde rijhulpsystemen zoals Highway Drive Assist en Parking Rear Collision Avoidance. Om nog maar te zwijgen over het nieuwe Remote Smart Parking Assist. State of the art technologie om jou en je geliefden veilig van punt A naar punt B te brengen.

BAANBREKENDE CONNECTIVITEIT VOOR ONDERWEG

De nieuwe Santa Fe werd opgewaardeerd met de nieuwste slimme technologieën zoals smartphoneweergave op het scherm. Met de baanbrekende connectiviteitsfuncties zoals de Bluelink® Connected Car Services bedien je je wagen vanaf je smartphone of zelfs met je stem.