Ioniq EV aan € 15.000 korting

100% elektrisch rijden met de IONIQ EV – nu aan een hele straffe prijs

AERODYNAMISCH SILHOUETTE –  ALL ROUND ONBOARD COMPUTER – KRACHTIG KOETSWERK

Compromisloos comfort en connectiviteit, dat biedt de IONIQ EV – de eerste 100% elektrische mobiel van de Hyundai familie. De ultieme rijervaring en het grootste rijgemak zonder je schuldig te voelen over uitlaatemissies. Klaar voor de toekomst?

DE TROEVEN VAN DE IONIQ EV

  • Rijbereik tot 311 km
  • Licht- en regensensor
  • Opladen in minder dan een uur 
  • Verwarmde zetels vooraan
  • Alert assistant
  • Smart Key

Deze wagen voor jou?

Nu voor slechts € 24.999

Deze tweedehandswagen met 0 kilometer op de teller staat op jou te wachten. Door die eerste inschrijving kan Moorkens jou een exclusieve korting bieden van bijna € 15.000. All-in betaal je voor deze wagen slechts € 24.999. Ter vergelijking: de nieuwprijs bedraagt € 39.849.

GEDURFD DESIGN

De nieuwe IONIQ biedt het totaalplaatje, ook aan de binnenkant. Het interieur heeft een afgelijnde en overzichtelijke vormgeving, inclusief een groot centraal dashboard met touch screen. Milieuvriendelijke materialen zoals biologisch suikerriet en vulkanisch gesteente maken het geheel af. 

LADEN IN 1-2-3

Dankzij een interne lader die ook is geüpgraded tot 7,2 kW is de batterij in amper 54 minuten tot 80% geladen (indien aangesloten op een DC-snellaadstation van 100 kW). Bovendien garandeert de lithium-ionpolymeerbatterij van 38,3 kWh uiterst efficiënte prestaties van de 100 kW sterke elektromotor. 

TECHNOLOGIE IN FUNCTIE VAN VEILIGHEID

Of je nu in Comfort-modus, Eco- of Sport-modus rijdt: veiligheid is een prioriteit. Het krachtig koetswerk biedt bescherming tegen de natuurelementen en de onboard assistant waarschuwt tijdig voor een rustpauze.  

Deze 100% elektrische wagen aan een dergelijke prijs kom je niet elke dag tegen. Mis deze deal niet en kom kennis maken met dit prijsbeest tijdens een bezoek aan onze showroom.