elektrische fleet hyundai moorkens antwerpen

Elektrisch rijden zonder zorgen dankzij Hyundai

Klaar om de overstap te maken naar een elektrische bedrijfswagen of wagenpark? Dit moet u weten.  

 

Types elektrische voertuigen

  • De EV of elektrische wagen rijdt 100 % elektrisch en haalt zijn brandstof uit een accu die u oplaadt aan een laadpaal. De voordelen? Geen uitlaatemissies produceren en toch een spannende rijervaring, minimale onderhoudskost en 100% fiscaal aftrekbaar!
  • De HEV of hybride wagen combineert een klassieke ontstekingsmotor met elektrisch aangedreven energie. Het grote voordeel? Deze wagen hoeft u niet op te laden, u hoeft dan ook geen compromis te sluiten of uw rijgedrag aan te passen.
  • Een PHEV of Plug-in-hybride wagen geniet van het beste van beide werelden. Elektrisch wanneer u dat wil. Benzine wanneer u die nodig heeft. Met een druk op de EV-modusknop rijdt de wagen volledig elektrisch tot het einde van het zuiver elektrische rijbereik. Daarna rijdt u door op de benzinemotor. U laadt het accu dus op wanneer u bij een laadpaal aankomt. Handig, toch? Ook deze wagen geniet van 100 % fiscale aftrekbaarheid.
  • De FCEV is een type wagen die op waterstof rijdt. Deze wagen moet u voltanken, wat sneller gaat dan opladen. Nog een voordeel? De actieradius gaat tot 600 km. 

De Hyundai elektrische fleet

IONIQ electric

Hyundai Ioniq elektrische bedrijfswagen

IONIQ Hybrid

New Hyundai Ioniq Hybrid elektrische wagen

IONIQ plug-in Hybrid

New Hyundai Ioniq plug-in PHEV

KONA Electric

Hyundai Kona elektrische wagen

New KONA Hybrid

Hyundai Kona Hybrid elektrische wagen

NEXO

Hyundai NEXO elektrische wagen

Graag eens testrijden met een van onze elektrische wagens?

Wist u dat 

  • u bij de KONA Electric geniet van 450 km ongestoord rijplezier? Een unicum voor een SUV model. 
  • alle EV modellen een lage onderhoudskost hebben en massa’s power? 
  • HEV en PHEV modellen allemaal minder vaak om een tankbeurt vragen? 

Voordelen voor uw bedrijf

Door voor elektrische bedrijfswagens te kiezen, benadrukt u het duurzaam karakter van uw zaak. Een absolute plus wil u nieuwe medewerkers aantrekken.

Ook het fiscaal voordeel is interessant.

  • Fiscale spelregels voor bedrijfswagens zijn sterk gebaseerd op de co2 uitstoot. In 2021 zal deze norm nog eens verstrengen en gaan we naar de WLTP*-meetcyclus. Dieselwagens zullen daardoor nog meer ontmoedigd worden.
  • *De WLTP richtlijn (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) bepaalt de voertuigemissies, het brandstofverbruik en het elektrisch bereik van lichte voertuigen.
  • Elektrische en plug-in hybride wagens blijven dus de interessantste optie: ze zijn 100% aftrekbaar.

Specialisten bij Van Mossel Hyundai Antwerpen en Brussel

Nog iets weten over fiscaliteit of elektrische wagens? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen over fiscaliteit, TCO, leasing, type aandrijving, enz…