De nieuwe Hyundai IONIQ 5 is er

Futuristisch design – groot rijbereik – ongezien interieur

Strakke look, futuristische eigenschappen en een rijvermogen om u tegen te zeggen: bij Hyundai waait er een nieuwe wind door het landschap van elektrisch rijden. Met de Ioniq 5 haal je een ongeziene look en rij-ervaring in huis. De toekomst? Die staat voor de deur.

Voordelen van de IONIQ 5

  • Een van de eerste productiewagens met een 800V batterie
  • Slimme leefruimte voor 100% comfort
  • Regeneratief remsysteem

Je hebt de nieuwe IONIQ 5 al vanaf € 47.499, incl. BTW.

Zelf zijn klasse ontdekken?

Het sublieme design van de IONIQ 5

Exterieur – het oog wil ook wat en dat is bij deze wagen geen loze belofte. Van de sierlijke velgen over de LED-verlichting (Parametric Pixel) tot het zonnedak dat energie opwekt, aan werkelijk alles is gedacht bij deze wagen.

Laat je verleiden door de stoere en strakke look van deze ultramoderne wagen. Boek je testrit.

Interieur – ook binnen is het niveau ongezien. De gebruikte materialen zijn ecologisch en/of recycleerbaar, de zetels en middenconsole zijn flexibel voor een uitgebreid gebruik en het grote digitale touch screen geeft je instant toegang tot de rijhulp-, veiligheids- en infotainment functies.

De veiligheid van de IONIQ 5

De Hyundai Smart Sense technologie is ook in deze SUV aanwezig. De vele veiligheids- en rijhulpfuncties bieden je tijdens de autorit het hoogste goed (na voortreffelijk rijplezier uiteraard), nl. gemoedsrust.
Zo krijg je dankzij het Heads up Display virtuele informatie aangereikt, zoals routeaanwijzigingen en rijstrook waarschuwingen. Het volledig digitaal instrumentenbord toont meteen de belangrijkste informatie. Een druk op de SOS-knop en noodhulp is beschikbaar, bij een ongeval worden hulpdiensten automatisch verwittigd.

Het elektrische rijbereik van de IONIQ 5

De nieuwste telg uit de SUV-familie van Hyundai heeft niet minder dan een 800V batterij aan boord. Dat betekent een constante prestatie en een snelle laadtijd. Qua rijbereik landt je op een afstand tot maar liefst 480 km.

O ja, laden (van 10%) naar 80% gebeurt op 18 luttele minuten. Achttien. Perfect voor een grote tas koffie of een powernap. Ontdek het zelf.

De leuke extra’s van de IONIQ 5

Dankzij de Vehicle-to-Load-technologie kan je in de wagen digitale apparatuur zoals een laptop opladen dankzij de aanwezige 220V-stekker.

Als eerste (!) model dat gebruik maakt van het EGM-platform (Electric Global Modular) gaat deze wagen voor een snellere laadtijd, een groter rijbereik, meer interieurruimte en beter rijgedrag.

De IONIQ 5 bij Van Mossel Hyundai

Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf dat in meer dan 70 jaar is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de autosector. Klantentevredenheid, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan daarbij aan de basis van het succes.

Boek je testrit en laat je informeren over rijbereik, optiepakketten en financiering door een van onze medewerkers.

Nog vragen? Stel ze aan de concessie in jouw buurt.