De nieuwe Hyundai Bayon: beleef onbekende hoogtes in deze cross-over SUV

ROYALE BAGAGERUIMTE – GEZINSVRIENDELIJK INTERIEUR – ROBUUSTE LOOK IN HET VERKEER

De splinternieuwe Hyundai Bayon is er. De perfecte wagen voor die gezinsreis naar het Zuiden straks. Een zee aan ruimte en een goed overzicht op de weg, dankzij de hogere zitpositie. Met een efficiënt brandstofverbruik is deze auto een absolute topper in zijn klasse. De nieuwe Hyundai Bayon is er al vanaf € 16.799*.

Nu al overtuigd?

DE TROEVEN VAN DE NIEUWE HYUNDAI BAYON

  • Makkelijk in- en uitstappen dankzij de hogere zitpositie
  • Sfeervol interieur door het geïntegreerde dashboard
  • Extra veel hoofd- en beenruimte
  • Online spraakherkenning
  • Inclusief alle SmartSense veiligheidsfuncties

DE NIEUWE HYUNDAI BAYON IS ER AL VANAF € 16.799*

Het interieur van de Hyundai Bayon

Deze SUV uit de Hyundai familie trekt 100% de kaart van comfort. Met een been- en hoofdruimte van om en bij 1 meter (zowel vooraan als achteraan) geniet je van een uiterst aangename zitpositie. Het dashboard sluit naadloos aan bij de zetels en het design aan de buitenkant integreert elementen uit de natuur.

De connectiviteit van de Hyundai Bayon

In deze cross-over SUV kan je gebruik maken van geavanceerde slimme technologie dankzij de twee grote 10,25″-schermen. Je auto bedienen met je stem of smartphone gaat makkelijk met de Bluelink Connected Car Services van Hyundai.

De prestaties van de Hyundai Bayon

De compacte turbomotoren zorgen voor optimale efficiëntie en een subliem rijplezier. Dat resulteert in een zeer scherpe CO2-uitstoot. Je kan ook kiezen voor de unieke ‘mild hybrid’-technologie met 48V-batterij en intelligente handgeschakelde versnellingsbak (iMT).

De nieuwe Bayon écht ontdekken? Dat kan tijdens een testrit. 

*Een All new Bayon 1.2 Air (benzine84pk)
*Cat.prijs= € 19.299-  € 1.500 lanceringskorting = €17.799 nettopromoprijs – €1.000 Ecobon(1)= € 16.799 netto promoprijs incl.ecobon

(1)Ecobon: een Ecobon kan je alleen inzetten bij inlevering van een volledige wagen die meer dan 10 jaar oud is, waarvan jij Eigenaar bent en die sinds meer dan 6 maanden ingeschreven is op jouw naam. De naam van de koper van de nieuwe wagen moet overeenkomen met de naam van de Eigenaar van het ingeruilde voertuig. Het nieuwe voertuig dient bovendien ingeschreven te zijn op dezelfde naam als die van het ingeruilde voertuig.